dinsdag, augustus 21, 2007

Winkel je rijk in Betekom

Na de start van de wegenwerken op de Aarschotsesteenweg hier in Betekom hebben zowat alle plaatselijke handelaars gezamelijk een aantal initiatieven genomen om er op te wijzen dat Betekom bereikbaar blijft. Ze doen dit omdat ze vrezen dat een aantal klanten zal wegblijven tijdens de werken (die toch nog een hele tijd gaan duren).

Eén van hun acties is een spaarkaart waar je stempels, die je krijgt bij elke aankoop, kan sparen. Als je een volle kaart inlevert dan maak je elke maand kans om één van de prijzen te winnen.

Ik heb nog maar één volle kaart ingeleverd - gevuld met stempels voor broodjes (Chef Croque) en friet (@patat) - maar vandaag kreeg ik toch een brief in de bus dat ik bij de gelukkigen ben! Een waardebon van tien euro. Nice.

Het is wel een beetje raar dat er in de brief staat dat de prijs "persoonlijk en niet overdraagbaar" is en dat "de winnaars die aangekondigd zijn op de website, zijn de enige rechtmatige winnaars", maar op de website staan momenteel nog geen namen van de winnaars van de trekking van Augustus. De Post werkt hier dus sneller dan het Internet. Waarschijnlijk het gevolg van de afschaffing van de non-prior zegel ;-)

Zo blijkt dat wegenwerken niet alleen maar voor kommer en kwel zorgen.

1 opmerking:

  1. hoi litrik fijn voor je leuke vermelding van ons zaakje in kleur. groetjes van het chef croque team

    BeantwoordenVerwijderen